Scroll to top
el

Δροσερή πατατοσαλάτα με Βουβαλίσιο “Μπυράκι” Kerkini Farm & dressing μουστάρδας


Kerkini Farm - 4 Ιουλίου 2021 - 0 comments

Δροσερή πατατοσαλάτα με Βουβαλίσιο "Μπυράκι" Kerkini Farm & dressing μουστάρδας

Για 4 άτομα

Χρόνος Προετοιμασίας: 15΄ λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος: 30΄ λεπτά


Συστατικά

Για το φύλλο

  • 4 φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ ξύδι
  • 1 κ.γ αλάτι
  • 1 φλ χλιαρό νερό περίπου
  • 150 γρ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ.σ λιωμένη μαργαρίνη

Για τη γέμιση 

Ιδανικός μεζές και για να συνοδεύσει τη μπύρα σας!

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά τις πατάτες (μαζί με τη φλούδα τους ) και τις τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα. Προσθέτετε νερό και αλάτι. Βράζετε για 30 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.
    Αφού ολοκληρωθεί το βράσιμο, κατεβάζετε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και τις αφήνετε να κρυώσουν.
  2. Στη συνέχεια, ξεφλουδίζετε τις πατάτες, τις κόβετε σε χοντρά κομμάτια και τις βάζετε σε μια σαλατιέρα.
  3. Καθαρίζετε το ξερό κρεμμύδι και το φρέσκα κρεμμυδάκια, τα κόβετε σε ροδέλες και τα ρίχνετε στη σαλατιέρα.
    Προσθέστε στο μίγμα, τη κάππαρη, το αλάτι, το πιπέρι.
  4. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά για το dressing. Περιχύστε τη πατατοσαλάτα με το dressing, προσθέστε το σαλάμι και τον φρεσκοκομμένο άνηθο και ανακατέψτε.

Θέλετε να αφήσετε σχόλιο;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.