Scroll to top
en el

Kerkini Farm – Σχετικά με εμάς


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ως μόνιμοι κάτοικοι του χωριού Κερκίνη, είμαστε ιστορικά συνδεδεμένοι με τον αγροτικό τομέα, καθώς είμαστε γόνοι οικογενειών με παράδοση στην κτηνοτροφία και την γεωργία.

Με εφόδια την πολυετή εμπειρία μας, τις γνώσεις που αποκτήσαμε, αλλά και το πάθος και το μεράκι που μας χαρακτηρίζει, υλοποιούμε το όραμά μας για την δημιουργία και διάθεση κορυφαίας ποιότητας βουβαλίσιων προϊόντων και λοιπών κρεατοπαρασκευασματων.

Σήμερα, έχουν ενταχθεί στην επιχείρηση και οι δυο γιοι μας, ο Κλεάνθης και ο Σταυρός. µε εξειδικευμένες σπουδές στο αντικείμενο, που συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη της, συνεχίζοντας την οικογενειακή μας παράδοση.

Το προσωπικό μας είναι μέλος της οικογένειας μας.
Χάρη στο εξαίρετο έµψυχο δυναµικό, στους άρτια εκπαιδευµένους επιστηµονικούς συνεργάτες, την πολυετή εµπειρία, συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία μας µε αµείωτο µεράκι και πάθος!

Βασίλης Παπαδόπουλος

Βασίλης Παπαδόπουλος

Ελένη Αβραμίδου

Ελένη Αβραμίδου

Κλεάνθης Παπαδόπουλος

Κλεάνθης Παπαδόπουλος

Σταύρος Παπαδόπουλος

Σταύρος Παπαδόπουλος

Το Όραμα μας

Από τη Κερκίνη στο πιάτο σας  για περισσότερα από 20 χρόνια…και συνεχίζουμε!

Διανύουμε τη 2η δεκαετία της λειτουργίας μας και μένουμε προσηλωμένοι στην επεξεργασία και υλοποίηση ενός σχεδίου ανάπτυξης και επέκτασης του κύκλου εργασιών της φάρµας μας.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές που έχουν αναγνωρίσει τη σκληρή δουλειά, το μεράκι και το πάθος μας που μας διέπει και έχουν κατατάξει την επιχείρηση μας “Κerkini Farm” σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στο κλάδο μας αλλά και στην προτίμηση τους.

Μέσα από το όραμά μας, στοχεύουμε:

 • Στην αύξηση των εξαγωγών σε νέες Αγορές με προοπτικές ανάπτυξης.
 • Στην αναζήτηση νέων, καινοτόμων προιόντων και διεύρυνση της γκάμας μας.
 • Στη σύναψη νέων δυναμικών συνεργασιών στην Ελληνική Αγορά.
 • Στη  διατήρηση και ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης  με κάθε συνεργάτη μας μέσα από συνεχής ενημέρωση και επικοινωνία.
 • Στη συνεχή αναβάθμιση των υποδομών μας
 • Στη διαρκή επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης μας.
 • Στη συνέχιση στοχευμένων προωθητικών κινήσεων για την αναδειξη των κορυφαίων ποιοτικών χαρακτηριστικών του βουβαλίσιου κρέατος και την ωφελιμότητα του για τον ανθρώπινο οργανισμό.
 • Στην σύνδεση και ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων με  “βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης” ως πυλώνας ανάπτυξης για την περιοχής μας.
 • Στην διάθεση προϊόντων για ολη την οικογένεια που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες για σωστή και ισορροπημένη διατροφή.
 • Την αδιακοπη προσπάθεια μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αξίες που μας διέπουν

Προσήλωση στη Ποιότητα

Προσήλωση στη Ποιότητα

Για πάνω από 20 χρόνια, αφουγκραζόμαστε τις σύγχρονες απαιτήσεις για σωστή και ισορροπημένη διατροφή, παράγοντας με μεράκι και πάθος κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, ιδανικά για όλη την οικογένεια, μεταφέροντας στο τραπέζι την εμπειρία του φρέσκου Ελληνικού κρέατος.

100% Ελληνικό Κρέας & Άρωμα!

100% Ελληνικό Κρέας & Άρωμα!

Χρησιμοποιούμε για τη παραγωγή των προϊόντων μας, κρέας από συνεργαζόμενες πιστοποιημένες Ελληνικές φάρμες. Συμπληρωματικά , χρησιμοποιούμε καρυκεύµατα, µπαχαρικά και φρέσκα µυρωδικά που προμηθευόμαστε από Έλληνες παραγωγούς με κύριο κριτηριο την ποιότητα αλλά και την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα και της τοπικής οικονομία.

Ηθική Δέσμευση στον Καταναλωτή

Ηθική Δέσμευση στον Καταναλωτή

Διασφαλίζουμε τη ποιότητα σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας για να φέρνουμε στο πιάτο σας μόνο το καλύτερο.

Σεβασμό στην Παράδοση

Σεβασμό στην Παράδοση

Τα προϊόντα μας, βασίζονται σε αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές που αναδεικνύουν την Ελληνική γαστρονομία και μεταφέρουν την εμπειρία του φρέσκου κρέατος και τα αρώματα της Ελληνικής υπαίθρου.

Προστασία του Περιβάλλοντος

Προστασία του Περιβάλλοντος

Η φύση είναι το «σπίτι» μας και ο βασικός προμηθευτής μας, που συνδέεται με τη ποιότητα ζώης και την ομαλή λειτουργία του οικοσυστήματος της περιοχής. Για αυτό και για όλους εμάς στη Kerkini Farm αποτελεί βασική προτεραιότητα η προστασία του περιβάλλοντος. Συμβάλλουμε ενεργά στην εξοικονόμηση των φυσικών μας πόρων ενώ όλες οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες.

ergastirio-kerkini-farm

Το Εργαστήριό μας

Το εργαστήριό μας στεγάζεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο 200 τµ.
Είναι εξοπλισμένο µε σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας, παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων κρέατος, ενώ συνεχώς επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες, διατηρώντας το παραδοσιακό χαρακτήρα της επιχείρησής μας.

kreopoleio

Το Κρεοπωλείο μας

Στο χωριό Κερκίνη λειτουργεί και το παραδοσιακό κρεοπωλείο μας,  ως σηµείο διάθεσης και πώλησης των προϊόντων μας.
Επισκεφθείτε μας!

#kerkinifarm

Διασφαλίζουμε τη Ποιότητα από τη Φάρμα ως το Πιάτο σας!

Στην Κerkini Farm, εφαρμόζουμε καθετοποιημένο και πιστοποιημένο έλεγχο σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας. Από τη φάρμα έως το πιάτο του καταναλωτή.

Όλα τα βουβάλια μας έχουν ατομική ταυτότητα αναγνώρισης και είναι πιστοποιημένα από το Ελληνικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 • Ακολουθούμε αυστηρά τα ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής, σφαγής και διακίνησης κρεάτων.
 • Εφαρμόζουμε πιστά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας για τα προϊόντα της, τα οποία ελέγχονται από τον ΕΦΕΤ (κωδικός GRA 340 και GR IMP 308) και έχουν σύστημα υγειονομικού ελέγχου HACCP.
 • Ελέγχουμε απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε στους καταναλωτές, εφαρμόζοντας όλες τις απαιτήσεις του παγκόσμιου προτύπου ασφαλείας και ποιότητας τροφίμων ISO 22000:2018.
 • Τηρούμε σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και απολύμανσης των μηχανημάτων παραγωγής (κατά ISO:22000), ενώ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας και οι υγειονομικές υπηρεσίες διενεργούν τακτικούς έλεγχους.
 • Μεριμνούμε σε όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας για την προστασία του περιβάλλοντος.
Kerkini Farm - Σχετικά με εμάς