… από την @Georgia’s Table
https://www.instagram.com/_georgias_table
ένα απολαυστικό sandwich για τους λάτρεις της γεύσης και της ποιότητας!
ΥΛΙΚΑ
- 1 συσκευασία σουτζούκι πολίτικο πεταλάκι με βουβαλίσιο κρέας
- 1 χειροποίητη μπαγκέτα κομμένη κομμάτια
- 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 1 1/2 κ.σ καστανή ζάχαρη
- 1 κ.σ βαλσάμικο ξύδι
- 4 κ.σ ελαιόλαδο
- 2 λεπτές φέτες τυρί χαλούμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να καραμελώσουν. Σβήνουμε με το βαλσάμικο, αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Στη συνέχεια σε ενα σχαροτήγανο ή και σε αντικολλητικό τηγάνι, ψήνουμε το χαλούμι, μέχρι να μαλακώσει και να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές
- Ψήνουμε το σουτζούκι «πολίτικο» πεταλάκι Kerkini Farm μέχρι να ροδίσουν και να βγάλει τα αρώματά του.
- Ψήνουμε για λίγο τις μπαγκέτες στο γκριλ μέχρι να γίνουν τραγανές. Κόβουμε το κάθε κομμάτι μπαγκέτας κατά μήκος, τις γεμίζουμε με τα καραμελωμένα κρεμμύδια, τις πιπεριές , το ψητό χαλούμι και το βουβαλίσιο σουτζούκι.
- Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Καλή σας απόλαυση!